Sentio Research Norge AS ble etablert i 1997 og er et fullservice analyseinstitutt med hovedkontor i Trondheim. Vi gjennomfører alle typer samfunnsvitenskapelige undersøkelser, fra rene markedsundersøkelser til større utredninger og evalueringer. Vi jobber for aktører i akademia, offentlig og privat sektor.

Våre rådgivere og konsulenter er sosiologer eller statsvitere fra Institutt for sosiologi og statsvitenskap ved NTNU. Sentios arbeid kjennetegnes av en sterk faglig og strategisk forankring, kombinert med god samfunnsforståelse.

Våre konsept


Borgerundersøkelse

Les mer

Medarbeiderundersøkelse

Les mer

Folkehelseundersøkelse

Les mer

Regional omdømmehåndtering

Les mer

Sentio i nyhetene


Først fikk MDG en solid nedtur i høstens valg, og havnet under sperregrensen. Nå er det de som faller mest av alle partiene i en fersk oktobermåling.
October 20, 2021, 7:02 pm
vKriss Rokkan Iversen fungerer som partileder i MDG mens Une Bastholm er i permisjon. Foto: Terje Pedersen / NTB
October 20, 2021, 6:25 pm
Miljøpartiet De Grønne (MDG) faller mest av alle partiene på en fersk oktobermåling. Ap ligger fortsatt over valgresultatet, mens Sp er så vidt under.
October 20, 2021, 6:05 pm
Miljøpartiet de Grønne (MDG) faller mest av alle partiene i Nettavisens oktobermåling fra Sentio. Partiet, som fikk en opptur rett etter valget , er nå tilbake under sperregrensen.
October 20, 2021, 5:52 pm
Jørgen Berge Tips meg Miljøpartiet de Grønne ( MDG ) faller mest av alle partiene i Nettavisens oktobermåling fra Sentio.
October 20, 2021, 5:08 pm
Vis flere

Vi står klare til å hjelpe deg


Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Våre medarbeidereKontakt oss