Sentio Research Norge AS ble etablert i 1997 og er et fullservice analyseinstitutt med hovedkontor i Trondheim. Vi gjennomfører alle typer samfunnsvitenskapelige undersøkelser, fra rene markedsundersøkelser til større utredninger og evalueringer. Vi jobber for aktører i akademia, offentlig og privat sektor.

Våre rådgivere og konsulenter er sosiologer eller statsvitere fra Institutt for sosiologi og statsvitenskap ved NTNU. Sentios arbeid kjennetegnes av en sterk faglig og strategisk forankring, kombinert med god samfunnsforståelse.

Våre konsept


Borgerundersøkelse

Les mer

Medarbeiderundersøkelse

Les mer

Folkehelseundersøkelse

Les mer

Regional omdømmehåndtering

Les mer

Sentio i nyhetene


Norsk Narkotikapolitiforening støtter forslaget om å tilby helsehjelp fremfor straff for rusavhengige, men vi støtter ikke en generell avkriminalisering, slik regjeringen har foreslått.
April 16, 2021, 10:40 am
Det var en svært offensiv partileder som åpnet Aps digitale landsmøte torsdag formiddag. Nå snakker Jonas Gahr Støre om politikken ogn hva Ap vil.
April 16, 2021, 6:21 am
75 prosent av studenter mener straffeloven skal fastslå at sex uten samtykke er voldtekt. Jusprofessor lurer på om studentene har tenkt seg godt nok om.
April 14, 2021, 5:54 pm
Rusreformen kan bli den største stridssaken på Aps landsmøte. Det er steile fronter om avkriminalisering.- Narkotika er et onde. Vi kan ikke la rusliberalistene i Venstre bestemme, advarer fylkesordfører Tore O. Sandvik.
April 13, 2021, 5:26 pm
Onsdag neste uke skal Stortinget stemme over regjeringens forslag til ny rusreform. I dag tar vi debatten på fvn.no. Ingvild Thorsvik (V) og Anja Abusland (Sp) møttes til debatt onsdag. Du kan se tv-sendingen i opptak over og bli med i debatten nederst i saken.
April 13, 2021, 4:47 am
Vis flere

Vi står klare til å hjelpe deg


Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Våre medarbeidereKontakt oss