Sentio Research Norge AS ble etablert i 1997 og er et fullservice analyseinstitutt med hovedkontor i Trondheim. Vi gjennomfører alle typer samfunnsvitenskapelige undersøkelser, fra rene markedsundersøkelser til større utredninger og evalueringer. Vi jobber for aktører i akademia, offentlig og privat sektor.

Våre rådgivere og konsulenter er sosiologer eller statsvitere fra Institutt for sosiologi og statsvitenskap ved NTNU. Sentios arbeid kjennetegnes av en sterk faglig og strategisk forankring, kombinert med god samfunnsforståelse.

Våre konsept


Borgerundersøkelse

Les mer

Medarbeiderundersøkelse

Les mer

Folkehelseundersøkelse

Les mer

Regional omdømmehåndtering

Les mer

Sentio i nyhetene


En stor gruppe elkunder har svært ved at gennemskue, hvorfor de – om muligt – skal flytte elforbrug. Stærkere kommunikation fra elnetselskaberne om gevinster ved at udvise fleksibilitet kan overbevise nogle af tvivlerne, mener ph.d. Maj Dang Trong fra Nordisk Energiforskning.
March 28, 2023, 11:14 am
Ifølge tall fra forsikringsselskapet IF vil nordmenn ofre trygghet for å spare penger.
March 27, 2023, 6:36 pm
«Mener du at EU har for stor makt i Norge?» spurte Sentio i en meningsmåling før jul. Halve folket svarte ja (50,5 prosent) og en fjerdedel nei (26,5 prosent). Altså: Folket vil ikke at EU skal bestemme i Norge. Likevel har flertallet på Stortinget gang på gang overført suverenitet til Brussel.
March 27, 2023, 2:30 pm
Kinn kommune ønskjer å høyre korleis innbyggjarane synst det er å bu og leve i kommunen. I neste veke sender dei difor ut ei spørjeundersøking.
March 26, 2023, 4:04 pm
I dei gode gamle dagar var Einar Gerhardsen statsminister, og Ap styrde marknaden. No er Jonas Gahr Støre statsminister, og marknaden styrer Ap.
March 26, 2023, 10:03 am
Dette uroer forsikringsselskapet. Det er tøffere økonomiske tider for mange av oss, og i en ny undersøkelse utført av Sentio Reserearch Norge på vegne av If sier 4 av 10 at de er mer bekymret for egen økonomi enn tidligere.
March 22, 2023, 8:01 pm
Nordmenn er mer bekymret for egen økonomi enn tidligere, og urovekkende mange vurderer å si opp forsikringene sine for å spare penger, viser undersøkelse.
March 20, 2023, 4:01 pm
En ny norsk undersøkelse viser at 4 av 10 er mer bekymret for egen økonomi enn tidligere. Samtidig oppgir urovekkende mange at de vurderer å si opp forsikringene sine for å spare penger. Det kan få store konsekvenser ved sykdom eller død, advarer If.
March 20, 2023, 10:10 am
Nordmenn er stadig mer bekymret for sin personlige økonomi, og leter etter måter å spare penger på.
March 20, 2023, 9:23 am
En ny norsk undersøkelse viser at 4 av 10 er mer bekymret for egen økonomi enn tidligere. Samtidig oppgir urovekkende mange at de vurderer å si opp forsikringene sine for å spare penger. Det kan få store konsekvenser ved sykdom eller død, advarer If.
March 20, 2023, 9:06 am
Vis flere

Vi står klare til å hjelpe deg


Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Våre medarbeidereKontakt oss